Breaking Bad Aaron Paul Bryan Cranston

Veronica Superguide logo
Breaking Bad Aaron Paul Bryan Cranston

Breaking Bad-sterren hinten op nieuwe samenwerking

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Breaking Bad-acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul hebben op Twitter gehint op een hernieuwde samenwerking. Het tweetal heeft gisteren allebei een afbeelding geplaatst van een stel ezels, met daarbij de tekst ‘soon’. We weten nog niet of dit een teaser is voor die Breaking Bad-film van Netflix waar we het al maanden over hebben, of dat het tweetal hiermee laat weten van de partij te zijn in Better Call Saul seizoen 5. Het kan natuurlijk ook dat het om een totaal ander project gaat.

Drug mules?

Ezels zijn ‘mules ’in het Engels en dat kan dan weer een verwijzing zijn naar ‘drugmules’ oftewel drugskoeriers. Hiermee is de link naar Breaking Bad snel gelegd, ook al waren Walter White en Jesse Pinkman in deze verslavend goede serie dan natuurlijk nooit de ‘mules’;  in tegenstelling, zij waren de leveranciers van het spul.

Flashbacks?

En wie nu roept “Walter White is toch hartstikke dood?!”: Dat klopt inderdaad, maar toch is Bryan Cranston op de één of andere manier van de partij in die Breaking Bad-film. Het is niet duidelijk of er flashbacks in de serie voorkomen, of dat hij net als de pa van Dexter voorbij komt als een product van Jesse’s fantasie.

Cameo's?

Een andere optie zou zijn dat Heisenberg en Pinkman hier hinten naar cameo's in het vijfde seizoen van de succesvolle spin-off Better Call Saul. Dat zou een beetje duf zijn, want de twee werkten nog niet eens samen ten tijde van deze prequel-serie. Daarnaast kenden ze Saul/Jimmy toen ook nog niet, want we zagen in Breaking Bad al de eerste ontmoeting tussen de gladde advocaat en de twee aspirant-drugskoningen.

Blijft nog over de optie dat het om een totaal nieuw project gaat waarin we deze twee topacteurs, die in Breaking Bad al zo'n goede chemie met elkaar hadden, opnieuw samen aan het werk mogen zien. Wat het ook is, we zijn superbenieuwd!

Lees verder