• Marvel

Borat-Maria Bakalova scoort rol in Guardians of the Galaxy

Maria Bakalova

Borat-ster Maria Bakalova heeft een rol te pakken in de derde Guardians of the Galaxy-films. Dat heeft regisseur James Gunn bevestigd na berichten van Deadline.

 

Reactie Gunn

"Ja ja ja, oké. Het zou me eigenlijk moeten verbazen dat jullie er nog zo lang over deden om hierachter te komen", zegt Gunn. Het is niet duidelijk welke rol Bakalova speelt in de film, waarvan de opnames onlangs afgerond zijn.

 

Guardians of the Galaxy 

Superheldenfilm Guardians of the Galaxy, met Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista en de stemmen van Bradley Cooper en Vin Diesel, was een grote hit in 2014. Drie jaar later volgde daarom een sequel, Guardians of the Galaxy Vol. 2. De derde film moet in het voorjaar van 2023 uitkomen.

Maria Bakalova

Bulgaarse actrice Bakalova brak vorig jaar door met haar rol in Borat Subsequent Moviefilm, waarin ze de dochter van Sacha Baron Cohens personage Borat speelde. Ze is deze zomer te zien in Bodies Bodies Bodies, de Amerikaanse horrorfilm die Halina Reijn heeft geregisseerd.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.