Superhelden blunderen in bloopervideo Guardians of the Galaxy Vol. 2

Door Redactie
Superhelden blunderen in bloopervideo Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2 is een van de grappigste superheldenfilms van de laatste jaren. Geen wonder, want uit deze video blijkt dat er ook op de set heel wat werd afgelachen!

Superschurken

Het superheldenteam Guardians of the Galaxy doorkruist het heelal op zoek naar buitenaardse dreigingen en meedogenloze superschurken. Als je zo’n grote verantwoordelijkheid hebt, is het belangrijk dat er ook af en toe wat te lachen valt. En aan deze bloopercompilatie te zien hebben de Guardians net zoveel lol op de set als op het scherm!

Mary Poppins

Zo blijkt Sylvester Stallone erg veel moeite te hebben om het woord ‘Ravager’ uit te spreken en improviseert Michael Rooker er lustig op los als Yondu. Helaas is zijn variant op de hilarische Mary Poppins-quote net iets te gepeperd om door de filmkeuring te komen. Daarnaast ontkomt Kurt Russell aan een flinke buil – of erger - wanneer een camera net iets te enthousiast op hem afkomt. Regisseur James Gunn zegt over dit incident: “Mijn God, die camera kwam echt veel te dichtbij. En het meest verrassende is dat Kurt geen spier vertrekt. Daaraan kun je zien dat hij een echte pro is.”