Boerderij van Dorst-kijkers dol op Arnon Grunberg: ‘Grappiger dan Theo Maassen’

Raven ontving vanavond Theo Maassen en Arnon Grunberg op hun Boerderij van Dorst. Het duo maakt veel indruk. Dat geldt vooral voor Arnon, waarvan veel kijkers niet wisten dat hij zo grappig is!

Theo Maassen en Arnon Grunberg bij Raven in Boerderij van Dorst
© NPO 3

Vanavond ging de vierde reeks van Boerderij van Dorst van start. In dit programma ontvangt Raven van Dorst elke week twee gasten. De eerste gasten van dit seizoen: Theo Maassen en Arnon Grunberg. Een op het eerste gezicht misschien wat onwaarschijnlijke combinatie… Maar hun chemie blijkt geweldig, zodat kijkers weglopen met het stel!

Arnon als gigolo

Vooral Arnon kan op veel lof rekenen met zijn hilarische anekdotes. Zo vertelt hij bijvoorbeeld dat hij vroeger gigolo wilde worden. Hij ging in een van de pakken van zijn overleden vader naar de sollicitatie. Hij moest doorgeven welke avonden hij beschikbaar was. Maar je raadt het al: Arnon zat elke avond in zijn pak bij de telefoon te wachten, maar werd nooit gebeld!

Tekst gaat door onder de Tweets.

Gasten van Raven

Als je het lijstje met gasten zo bekijkt, is de kans groot dat Raven dit seizoen voor nog veel meer mooie televisie gaat zorgen. Ook beloofde hen ons ‘intieme verhalen’. Dat was vorig jaar in ieder geval zeker het geval! Het gesprek met Waylon over zijn niet altijd werkende mannelijkheid staat ons bijvoorbeeld nog helder voor de geest.

Boerderij van Dorst zie je elke woensdag om 20.25 uur op NPO 3.