boer zoekt vrouw 2018 jaap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
boer zoekt vrouw 2018 jaap

Boer Zoekt Vrouw-Jaap smoorverliefd: “Het voelt zo goed”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Boer Jaap (uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 2018) heeft toch nog geluk in de liefde gevonden! Op de website van het programma vertelt de bloemenboer over zijn Helle. Zo lezen we dat de twee net voor de kerst met elkaar in contact kwamen en sindsdien onafscheidelijk zijn.

Boer Zoekt Vrouw-succesverhaal?

Hoera! Ondanks dat Jaap tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw geen blijvende liefde kon vinden, heeft de bloemenboer nu toch een dame aan de haak geslagen. Of nou ja… Eigenlijk werd hij aan de haak geslagen! Jaap ontving namelijk vlak voor de feestdagen een grote kerstkaart. De afzender bleek de van oorsprong Deense Helle, die in die kerstkaart ook meteen haar telefoonnummer had genoteerd! Nadat Jaap besloot te bellen, ging het snel. De twee hebben zelfs de feestdagen samen gevierd en denken al na over de toekomst.

Boer Zoekt Vrouw-Jaap mist zijn Helle

Dat Jaap smoorverliefd is op Helle bleek toen zij begin januari een paar dagen naar Denemarken vertrok. Toen Jaap haar erg miste, wist hij het zeker: “Ik ben verliefd!” Zodoende ziet hij een toekomst met Helle en haar twee kinderen helemaal zitten.

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat deze maand van start. De eerste aflevering is op 23 februari te zien. We hopen op een jaar vol markante boeren én mooie liefdesverhalen!

Lees verder