Bodyguard: Richard Madden bereidt zich voor op een tweede seizoen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bodyguard: Richard Madden bereidt zich voor op een tweede seizoen!

Bodyguard: Richard Madden bereidt zich voor op een tweede seizoen!

|
|

Laatste update:

Na de... korte regeerperiode van Robb Stark in Game Of Thrones, was het even rustig rond Richard Madden. Hij keerde dit jaar keihard terug in de thriller Bodyguard, die… waarschijnlijk een tweede seizoen krijgt!

Volgens Madden gaat hij over een week even zitten met Bodyguard-bedenker Jed Mercurio. ‘We gaan het gewoon lekker hebben over een paar ideetjes’, zegt hij tegen de Daily Mail.

Madden is naar eigen zeggen erg nieuwsgierig. ‘Ik wil graag weten wat hij heeft bedacht. Van tevoren hebben we niet echt over een tweede seizoen nagedacht. Aangezien mijn personage David nogal een bewogen tijd achter zich heeft, ben ik heel benieuwd wat de plannen zijn.’

Bodyguard was dit jaar dé sensatie op de Britse televisie, waar de thriller wekelijks ruim 10 miljoen kijkers trok. Netflix haalde de serie eind oktober binnen, waarna Europa óók kon verdrinken in de ogen van geheimagent David Budd.

Bodyguard

In Bodyguard raakt Budd verwikkeld in een complexe samenzwering die de Minister van Veiligheid (Keeley Hawes) bedreigt. Als veteraan heeft hij een hekel aan deze felle tante, die zijn militaire collega’s een oorlog in frommelde, maar de twee krijgen tóch een verhouding.

Hoe Madden de toekomst van David Budd zélf ziet? ‘Hij heeft waarschijnlijk eventjes vakantie nodig… Maar ja, mensen zijn niet geïnteresseerd in een bodyguard die cocktails ligt te drinken op een strandbed. Ik hoop wél dat zijn angst een stuk minder wordt.’

Lees verder