Boba Fett

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boba Fett

‘Boba Fett krijgt film of serie op Disney+’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We hebben mogelijk nóg meer goed nieuws rond Star Wars-legende Boba Fett! Recent kwam de bevestiging dat de beruchte premiejager een rol speelt in The Mandalorian seizoen 2 en als we een nieuw gerucht mogen geloven, is dat slechts het begin!

Nieuwssite FandomWire meldt, op basis van anoniem gehouden bronnen, dat het zomaar zou kunnen dat Boba na zijn (her)introductie in The Mandalorian een eigen spin-off krijgt. Het zou dan gaan om een film - die trouwens al eens eerder in de planning zat - óf serie voor Disney+ (uiteraard). 

Boba Fett in The Mandalorian

Daarnaast zingt er ook nog steeds een ander gerucht rond dat goed aansluit op 't bovenstaande bericht. Naar verluidt komt Boba misschien maar in één Mandalorian-aflevering voor. In seizoen 3 (dat al bevestigd is) zou hij dan een grotere rol krijgen waarna er dus - mogelijk afhankelijk van de ontvangst - een film of serie in het verschiet ligt.

The Mandalorian-toekomst

Seizoen 2 van The Mandalorianwordt in oktober op Disney+ verwacht. Het coronavirus had géén invloed op de opnames - die waren net op tijd afgerond. Tot oktober kun je je prima vermaken met de docu-serie Disney Gallery: The Mandalorian, gepresenteerd door Jon Favreau.

Lees verder