BNNVARA-presentator Jan Versteegh stapt over naar Talpa

Door Redactie
BNNVARA-presentator Jan Versteegh stapt over naar Talpa

Jan Versteegh verhuist naar Talpa. De BNNVARA-presentator krijgt bij SBS6 de kans om enkele grote shows te presenteren.

Twitter

Jan Versteegh

gaat binnenkort aan de slag bij SBS6. Daar gaat hij niet alleen aan het werk als presentator van grote studioshows. Er wordt ook gewerkt aan een nieuw dagelijks programma. Daarnaast is de kans groot dat Jan ook te zien zal zijn op online platform voor Talpa. De presentator maakte het nieuws vandaag bekend via zijn Twitter-account.

Avontuur

In een verklaring zegt hij: “Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John de Mol gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen.”

Multitalent

Ook John de Mol kijkt uit naar de samenwerking. Hij noemde de nieuwste aanwinst ‘een multitalent’. “Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is” aldus de Talpa-baas. Volgens hem past Jan perfect bij zijn televisiebedrijf.

Vlieguren

BNNVARA gunt Jan de overstap van harte. “Jan heeft bij BNNVARA heel veel vlieguren gemaakt”, zegt mediadirecteur Robert Kievit. "Hij heeft zich hier sterk ontwikkeld als presentator, programmamaker en personality. Hoewel we graag nog meer programma’s met hem gemaakt hadden, gunnen we hem dit nieuwe avontuur van harte."

De publieke omroep hoeft nog niet direct afscheid te nemen van de presentator. Jan is onder meer nog te zien in Rijk!, dat donderdag van start gaat op NPO 3.