‘Blij dat Yvonne Coldeweijer in hoger beroep gaat tegen Rachel Hazes’

Yvonne Coldeweijer gaat tóch in hoger beroep. Ze wil Rachel Hazes een gecremeerde kroket kunnen noemen. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens is daar enorm blij mee!

Door Alie Sierkstra
Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer verloor laatst een rechtszaak die Rachel Hazes tegen haar aanspande. De juicekoningin moest na het vonnis een video verwijderen, excuses maken én ophouden met het beledigen van Rachel. Het leek er even op dat Yvonne zich bij het vonnis neer zou leggen, maar ze heeft zich nu toch bedacht.

Gecremeerde kroket

Yvonne gaat namelijk toch in hoger beroep tegen het vonnis! Niet op alle punten, maar ze wil Rachel echter nog wel gewoon ‘gecremeerde kroket’ kunnen noemen: “Dit heeft te maken met de vrijheid van meningsuiting. (…) Puur en alleen de uitspraak dat ik die twee ontzettend gezellige woorden niet meer mag zeggen. Want jongens, laten we niet overdrijven."

'Yvonne vecht het aan'

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens laat in RTL Boulevard weten ‘blij’ te zijn met dit nieuws: “Straks is er nog iemand die het geld heeft om naar de rechter te stappen, omdat-ie zich een beetje beledigd voelt en dan zegt-ie: kijk in [die zaak van Rachel] kon het ook. Dus ik ben echt ontzettend blij dat [Yvonne] het aanvecht en ik hoop dat deze blunder hersteld gaat worden.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4.