Lies Visschedijk in Soof 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lies Visschedijk in Soof 3

Bioscoopfilm Soof 3 heeft een nieuwe releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eigenlijk had Soof 3 al vorige maand in de bioscopen moeten draaien. Maar dat liep door de coronacrisis net even anders. Van uitstel komt echter geen uitstel. Distributeur Dutch FilmWorks maakte vandaag bekend dat Soof 3 op 9 september van dit jaar alsnog in première gaat. En het derde deel in de romcom-reeks belooft extra speciaal te worden voor de fans.

Lies Visschedijk als Soof

Soof 3 is namelijk de laatste bioscoopfilm rondom de eigenzinnige keukenprinses. Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk wil het succes van haar personage naar eigen zeggen niet uitmelken. “Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar je wilt gewoon stoppen als het nog goed is”, vertelde de actrice eind vorig jaar in de talkshow Beau. Kortom, Soof wil stoppen op haar hoogtepunt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Emotioneel afscheid

Het belooft dan ook een emotioneel afscheid te worden van Soof. Haar dochter Sacha (Roos Dickmann) staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen. Maar dan krijgt de titelheldin een verontrustend bericht van haar huisarts. Eerder gaf Elise Schaap, die opnieuw tekende voor de rol van Josine, een blik achter de schermen van Soof 3.

Lees verder