Beau van Erven Dorens en Bilal Wahib

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens en Bilal Wahib

'Bilal Wahib schuift aan bij Beau', kijkers nu al woest

|
|

Laatste update:

UPDATE: Beau heeft inmiddels zelf toegegeven dat Bilal inderdaad bij hem aanschuift. Dat deed hij bij de 538 Ochtendshow.

Het originele artikel volgt hieronder.

De nogal in opspraak geraakte acteur Bilal Wahib gaat vanavond bij talkshow Beau de scherven van zijn carrière oprapen. Het schijnt dat hij daar zijn verhaal gaat doen na dat schokkende filmpje waarin hij en Mocro Maffia-collega Oussama Ahammoud een vermoedelijk minderjarig jongetje opdragen zijn piemel te laten zien.

Dat claimde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws. Bilal zou vanavond dan samen met zijn advocate Nienke Hoogervorst bij Beau aanschuiven. Het programma heeft dat as we speak nog niet bevestigd, maar de reacties van boze twitteraars stromen nu al binnen. De boodschap? Geef zo'n man geen podium.

Reacties op Bilal Wahib bij Beau

Bilal en zijn advocate hielden het gisterenavond in hun verklaring op een soort uit de hand gelopen grap. "Het was een domme grap waar hij ontzettend veel spijt van heeft", aldus zijn advocate. Kijkers walgen nu al van de gedachte dat Bilal en Nienke vanavond (mogelijk) een podium krijgen terwijl het slachtoffer, de vermoedelijk minderjarige jongen, voor zover we weten nog niet eens is opgespoord.

Gisteren besteedde Beau ook al aandacht aan de zaak. Dit is wat Peter R. de Vries erover zei:

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder