Nicole Kidman en de makers van Big Little Lies komen met de drama/thrillerserie The Undoing

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicole Kidman en de makers van Big Little Lies komen met de drama/thrillerserie The Undoing

Big Little Lies-fans opgelet! Check de trailer van The Undoing

|
|

Laatste update:

Het succes van Big Little Lies smaakt naar meer! HBO komt met nóg een thriller/dramaserie met Nicole Kidman: The Undoing.

In The Undoing speelt Nicole Kidman de relatietherapeute Grace Sachs. Door alle ellende die ze hoort is ze extreem sceptisch over relaties, en raadt ze vrouwen aan om hun vent scherp in de gaten te houden. Ze schrijft er zelfs een boek over dat een echte bestseller lijkt te worden.

Helaas heeft Grace een blinde vlek: haar eigen man Jonathan (Hugh Grant)… Deze bekende arts schijnt niet helemaal netjes met zijn patiënten om te gaan en wordt verdacht van moord! Grace moet met deze realiteit leren leven en de draad weer oppakken met haar jonge zoontje.

The Undoing bij HBO

Naast Kidman en Grant is er ook een grote rol voor Donald Sutherland en Noah Jupe (A Quiet Place). The Undoing bestaat uit zes afleveringen en verschijnt in mei op HBO. In Nederland is de serie dan waarschijnlijk snel te zien via het Ziggo Movies & Series (X)L-pakket.

The Undoing is bedacht door David E. Kelley, die eerder verantwoordelijk was voor Big Little Lies en Mr. Mercedes. The Undoing lijkt dus echt een serie om even in de smiezen te houden!

Lees verder