Bibian Mentel in Ladies Night op Net5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibian Mentel in Ladies Night op Net5

DWTS-ster Bibian Mentel neemt heftig besluit: ‘niet meer reanimeren’

|
|

Laatste update:

Vandaag moet Dancing With The Stars-finaliste Bibian Mentel wéér onder het mes vanwege uitgezaaide kanker. Gisteren liet ze weten dat ze – mocht er tijdens de operatie iets fout gaan – niet meer gereanimeerd wil worden.

Dat was te zien in RTL Boulevard, waar Bibian even kort mee belde. “Er is altijd een kans dat je lichaam het niet meer aankan”, zo vertelt ze over de operatie. “Als mijn lichaam ermee ophoudt, hebben we eigenlijk besloten om niet meer te reanimeren.”

Bibian Mentel

Vandaag wordt de olympische heldin geopereerd aan een door kanker aangetaste rugwervel, zo schrijft haar man Edwin Spee op Facebook. Deze rugwervel is door uitzaaiingen te onstabiel geworden. Recent vertelde Bibian al dat ze opnieuw slecht nieuws kreeg: er is bij haar wéér een tumor ontdekt. Een neurochirurg kwam hier mede door haar optreden in Dancing With The Stars achter.  

Overleven

Haar grote liefde Edwin is ervan overtuigd “dat ze ook deze wedstrijd gaat winnen”. “Lieve schat, jij bent nog niet klaar op deze aardbol. Jouw boodschap ‘LEEF’ is te inspirerend voor velen.”

Lees verder