Bibian Mentel en danspartner Joost in Dancing With The Stars op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibian Mentel en danspartner Joost in Dancing With The Stars op RTL 4

Opnieuw zéér slecht nieuws voor ernstig zieke Bibian Mentel

|
|

Laatste update:

De ernstig zieke Dancing With The Stars-finaliste Bibian Mentel kreeg gisteren het zoveelste slechtnieuwsgesprek in het ziekenhuis: er is wéér een tumor ontdekt. 

In november moet Bibian opnieuw onder het mes voor een nieuwe tumor in haar rug, zo vertelt haar man Edwin Spee in een emotioneel Facebookbericht. Wat dat betekent voor de finale van Dancing With The Stars? Daar gaat ze ondanks alle ellende gewoon aan meedoen! Take that, haters!. 

Uitgezaaide kanker

Bibian strijdt al tijden tegen kanker. "Na de euforie van afgelopen zaterdag waarbij Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van DWTS kwam maandag de man met de moker weer voorbij", beschrijft Edwin. "Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind november weer een zware operatie moeten ondergaan."

Bibian in Dancing With The Stars

Er komt veel kritiek op Bibians deelname aan Dancing With The Stars op RTL 4. Velen vinden het feit dat ze in een rolstoel danst 'oneerlijk'. Die kijkers vinden zelfs dat de olympisch kampioene er al lang uit had moeten liggen... Na afloop van de halve finale reageerde Bibian voor het eerst zélf op al die zure haters. Ze neemt het aanstaande zaterdag op tegen de overgebleven BN'ers Samantha Steenwijk, Barrie Stevens en Anouk Hoogendijk. 

De grote finale van Dancing With The Stars is aanstaande zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4.

Lees verder