Bibian Mentel in Ladies Night op Net5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibian Mentel in Ladies Night op Net5

Tumor Bibian Mentel ontdekt door Dancing With The Stars

|
|

Laatste update:

Dancing With The Stars-finaliste Bibian Mentel (ze legde het nét af tegen winnares Samantha Steenwijk) onthult dat haar deelname aan het dansprogramma er eigenlijk voor zorgde dat de recent gevonden tumor werd ontdekt. 

Dat vertelde Bibian gisteren in Ladies Night op Net5. Recent is bij haar weer, voor de zoveelste keer, kanker ontdekt. Er is weer een tumor gevonden in haar rug. "Twee weken geleden keek mijn neurochirurg naar Dancing With The Stars en die zag mij hélemaal naar achter buigen", zo begint Bibian. "Toen dacht hij: ja, wacht, dat gaat toch niet helemaal goed met die wervel."

Tumor ontdekt

"Toen heeft 'ie je teruggeroepen voor een controle?", vroeg presentatrice Merel Westrik. "Eigenlijk wel", onthult Bibian. "Hij zag het niet aan hoe ik danste, maar hij wist dat het daar wel een beetje rommelde." Ook vertelt de oud-topsporter dat ze zelfs een dwarslaesie riskeerde door mee te doen aan de finale van Dancing With The Stars. Eén verkeerde beweging en het had zomaar extreem fout kunnen gaan. Gelukkig bleef Bibian overeind en zette ze een aantal indrukwekkende rolstoeldansen neer. 

Bibian Mentel in Dancing With The Stars

Het waren nogal roerige, emotionele weken voor Bibian. Haar DWTS-optredens riepen gelukkig erg veel waardering op, maar er dreven op sociale media ook telkens erg veel zure reacties naar boven. Zeg maar gerust haatreacties. Men vond het 'niet eerlijk' dat Bibian (noodgedwongen) in een rolstoel danste. Eerder deed ze al uit de doeken dat ze daar best van schrok. Gelukkig is daar nog altijd Samantha Steenwijk om haar op te peppen!

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 te zien op Net5.

Lees verder