Brian Austin Green en Tori Spelling in BH90210

Veronica Superguide logo
Brian Austin Green en Tori Spelling in BH90210

Brian Austin Green uit BH90210 geeft toe: 'had seks met Tori Spelling'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

BH90210-ster en notoire womanizer Brian Austin Green geeft toe dat hij in de hoogtijdagen van de originele Beverly Hills, 90210 een 'avontuurtje' beleefde met co-ster Tori Spelling.

Dat zegt hij in Watch What Happens Live. De 46-jarige acteur (die David Silver speelde) zei eerder deze week nog dat hij zich helemaal niet aangetrokken voelde tot Tori (Donna Martin), die ooit toegaf dat ze hem wel zag zitten. "Wacht, zegt Tori dat we een avontuurtje hebben gehad? Ja, dat klopt inderdaad", zo geeft hij nu alsnog toe. 

Hoe zit het nu met BH90210?

Het kwam allemaal door een cryptische inside joke die Tori maakte in de allereerste aflevering van reboot-serie BH90210, die je sinds kort kunt checken op FOX. Brian zou haar namelijk ontmaagd hebben. Niet alleen 'in de show', maar blijkbaar óók in het echt?! Daar lijkt het wel op nu Brian toegeeft dat ze een avontuurtje beleefden. "Dat hebben we gehad, maar we waren jong en dat is wat jonge mensen doen", legt hij uit. 

Brian en de cast van Beverly Hills, 90210

Het is ook weer niet zó gek dat Brian, die net als de rest van de oude cast terugkeert in BH90210, het aanlegt met een collega. Hij ging een tijdje met Vanessa Marcil én Tiffani Thiessen, die we beter kennen als Gina Kincaid en Valerie Malone. Brian gaat nu overigens al jaren steady met actrice Megan Fox!

BH90210 is sinds vorige week iedere donderdag om 21:00 uur te zien op FOX.

Lees verder