Married at First Sight, Rein

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at First Sight, Rein

Is dít het bewijs dat Rein en Danny uit MAFS nog bij elkaar zijn?

|
|

Laatste update:

Door de 'trouwringenregel' voor Married at First Sight-kandidaten - ze mogen die tot de uitslag op tv is gekomen, niet dragen in bijvoorbeeld social media-posts - is het lastig te voorspellen wie nog getrouwd zijn en wie niet. Maar mogelijk is er nu 'bewijs' gevonden dat Rein en Danny het in ieder geval wél lukten om het huwelijk in stand te houden!

de Haarlem-editie van het regionale nieuwsplatform Indebuurt - die met extra aandacht naar Haarlemmer Rein kijkt - kwam afgelopen weekend een bijzondere Insta-post tegen van Danny, die van september 2020 dateert. De nieuwssite speculeert dat we hier misschien een soort van bewijs in kunnen zien dat ze in ieder geval niet zijn gaan scheiden. Hmmm...

We hebben een podcast met kijktips!

Zijn Rein en Danny nog bij elkaar?

"Is dat niet Danny in Haarlem, in het klushuis van Rein, en op het terras mét de beste vriendin van Rein? Dat dachten wij ook!", aldus Indebuurt. En inderdaad: Danny tagde 'Haarlem' als locatie bij de foto's. Wat dit verder betekent? Dat weten we niet. Het kan ook zijn dat hij de foto's maakte tijdens het samenwoon-moment met Rein, net na de huwelijksreis. Dat zegt dus niets over het uiteindelijk verloop van hun huwelijk. Maar...

... Als deze foto's van ná het keuzemoment dateren, lijkt het er al wat meer op dat Danny en Rein dus wél bij elkaar bleven!

MAFS-vriendschappen

De huwelijksreis van de twee ging - in tegenstelling tot die van sommige andere kandidaten - best wel lekker, maar de verplichte samenwoon-tijd moet nog op gang komen. We zijn superbenieuwd! Mocht het alsnog niet meant to be zijn, heeft Danny wél iets moois overgehouden aan het hele MAFS-avontuur. Hij en deelnemer Lizzy bouwden na de opnames een innige vriendschap op!

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.

Lees verder