Ben Affleck weer opgenomen in afkickkliniek

Veronica Superguide logo
Ben Affleck weer opgenomen in afkickkliniek

Ben Affleck weer opgenomen in afkickkliniek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het gaat niet goed met Ben Affleck. De Batman-acteur greep ondanks zijn alcoholverslaving weer naar de fles en heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dit meldt een bron dichtbij PEOPLE.

Affleck werd begin deze week op de foto gezet met een fikse hoeveelheid drank. Toen fotografen gisteren een geëmotioneerde Jennifer Garner aantroffen bij het huis van de Justice League-ster, begon het balletje te rollen. De actrice kwam later terug met een onbekende vrouw: ze gooiden Batfleck in de auto en reden hem naar kliniek.

Ben Affleck weer opgenomen in afkickkliniek

Derde keer

Het is de derde keer dat de acteur een termijn uitzit voor alcoholverslaving. In 2001 werd Ben al eens opgenomen en in 2017, vlak voor de première van Justice League, was het weer raak. “Ik heb behandeling voor alcoholverslaving erop zitten; iets waar ik vroeger al mee worstelde en iets waarmee ik zal blijven worstelen”, schreef hij toen op Facebook.

Net voor zijn 46ste verjaardag, op 15 augustus, vertelde een vriend van Ben nog aan PEOPLE dat het goed met hem ging. “Hij is mentaal op een goede plek en heeft hard gewerkt om daar te komen. Hij heeft zo z’n momenten - en laten we eerlijk zijn, dat heeft iedereen - maar hij blijft aan zichzelf werken.”

Batman?

Of Bens opname ook invloed heeft op zijn rol als Batman is nog even de vraag. Als dit soort problemen blijven aanhouden is een eventuele recasting niet ondenkbaar. Al helemaal omdat de acteur zelf aangeeft wel klaar te zijn met The Bat. 

Lees verder