Ben Affleck Ana de Armas Deep Water

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ben Affleck Ana de Armas Deep Water

Ben Affleck gaat rollebollen met Ana de Armas in erotische thriller Deep Water

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu Ben Affleck toedeledokie heeft gezegd tegen zijn rol als Batman heeft hij weer volop plek in zijn agenda voor nieuwe films. En als ze hem dan een steamy thriller aanbieden met een 16 jaar jongere actrice, dan zegt deze acteur die alweer een paar jaar gescheiden is van Jennifer Garner duidelijk geen nee. Ben gaat namelijk samen met de Cubaanse Ana de Armas de hoofdrollen spelen in de erotische thriller Deep Water.

Ryan Goslings hologramvriendinnetje

Als je je nou afvraagt “Wie is Ana de Armas?”: Deze Cubaanse actrice had twee jaar terug haar eerste grote rol te pakken als Ryan Goslings hologramvriendinnetje in Blade Runner 2049. Daarnaast zal ze volgend jaar twee keer te zien zijn in een film met Daniel Craig: eerst in de thriller Knives Out, en daarna als Bondgirl in de 25e Bond-film. Ook is ze momenteel bezig met de Netflix-film Blonde, over het leven van Marilyn Monroe. Het filmpje hieronder geeft vast een idee waarom Ana een goede keus is voor een erotische thriller.

Van de schrijfster van allerlei beroemde thrillers

Deep Water zal gebaseerd zijn op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith uit 1957. Deze schrijfster is onder meer bekend van thrillers als The Talented Mr. Ripley, de Hitchcock-klassieker Strangers on a Train en het een paar jaar geleden uitgekomen The Two Faces of January. Het verhaal vertelt over het echtpaar Vic en Melinda Van Allen wiens liefdesleven nogal is ingedut, maar zij mag er van hem allerlei minnaars op nahouden zolang ze maar niet bij hem weggaat. Als meerdere van deze vrijers op mysterieuze wijze het loodje leggen moet tenminste één van de Van Allens hier meer van weten.

Van de regisseur van 9½ Weeks, Fatal Attraction en Indecent Proposal

Deep Water is trouwens al eens eerder verfilmd in 1981 onder de titel Eaux Profondes, met een jonge Isabelle Huppert als Melinda Van Allen. Regie van deze nieuwe verfilming van Deep Water zal in handen zijn van Adrian Lyne, die nogal een reputatie heeft op het gebied van een tikkeltje stoute thrillers en drama's: de Brit heeft onder meer 9½ Weeks, Fatal Attraction en Indecent Proposal afgeleverd. Verwacht echter niet dat Deep Water al te ondeugend wordt, want de film wordt uitgebracht door Disney.

Lees verder