Chris Evans doet verdacht in trailer Knives Out

Veronica Superguide logo
Chris Evans doet verdacht in trailer Knives Out

Chris Evans en Daniel Craig in trailer moordmysterie Knives Out

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Altijd al gedroomd van Captain America en James Bond in één film? Kijk dan niet verder dan het moordmysterie Knives Out!

Motief

Komende winter gaat Knives Out in première. In dit moordmysterie wordt thrillerschrijver Harlan Thrombey op zijn 85e verjaardag om het leven gebracht. De hele familie was op het feest aanwezig en iedereen heeft een motief. Aan de excentrieke detective Benoit Blanc de taak om de dader achter slot en grendel te krijgen, voordat er meer slachtoffers vallen. Vandaag verscheen de eerste trailer voor deze bioscoopfilm!

Agatha Christie

De eerste trailer voor Knives Out belooft een lekker ouderwetse whodunnit met de nodige zwarte humor. Regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) liet zich naar eigen zeggen dan ook inspireren door de romans van Agatha Christie. Maar de grootste troef van dit moordmysterie is de cast. Tot de verdachten behoren onder anderen Chris Evans (Avengers: Endgame), Michael Shannon (The Shape of Water) en Jamie Lee Curtis (Halloween). En detective Benoit Blanc? Die wordt gespeeld door niemand minder dan 007-acteur Daniel Craig. Als dat geen sterrencast is, weten wij het ook niet meer…

Knives Out draait vanaf 28 november in de bioscopen.

Lees verder