Yes! De nieuwste Captain Marvel-trailer is eindelijk hier

Door Redactie
Yes! De nieuwste Captain Marvel-trailer is eindelijk hier

Gisteren gaven we nog aan dat waarschijnlijk deze week de nieuwe Captain Marvel-trailer eraan kwam en daar is ‘ie dan! Marvel Studios bracht vannacht nieuwe beelden van hun eerste vrouwelijke superhelden-film uit.

In de trailer zien we Brie Larson voor het eerst in de huid van Carol Danvers kruipen, die misschien wel de superheld der superhelden is in het Marvel-universum. Dit is ook de eerste Marvel-film die co-geregisseerd is door een vrouw. Go girlpower!

Personages

Naast Larson zijn er ook andere nieuwe personages te zien zoals Talos (Ben Mendelsohn), Maria Rambeau (Lashana Lynch), Minn-Erva (Gemma Chan) en een mysterieuze personage genaamd Dr. Walter die gespeeld wordt door Jude Law!

De blockbusters van 2019

Na hun tienjarige-jubileum in 2018, brengt Marvel in 2019 drie nieuwe films uit: Avengers 4, Spider-Man: Far From Home en natuurlijk Captain Marvel. Dit wordt smullen voor alle Marvel-fans.

Marvel-sekslijn

Brie Larson postte vorige maand een foto als haar Marvel-personage op Instagram en dat zorgde voor het nodige ophef. Wie goed inzoomde op kon een telefoonnummer zien. Dit was echter niet het telefoonnummer van Brie, maar een sekslijn. Oops!

Captain Marvel is vanaf 6 maart 2019 te zien in de bios.