Jude Law gecast in Captain Marvel met Brie Larson

Veronica Superguide logo
Jude Law gecast in Captain Marvel met Brie Larson

Jude Law gecast in Captain Marvel met Brie Larson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jude Law gaat waarschijnlijk tekenen voor zijn eerste Marvel-film! Hij zal te zien zijn naast Oscarwinnaar Brie Larson in de film Captain Marvel. Dit meldt Variety.

Kapitein verwondering

Captain Marvel vertelt het verhaal van Carol Danvers, een piloot wiens DNA tijdens een ongeluk gefuseerd wordt met dat van een Alien. Het pakt gelukkig allemaal goed uit: Danvers krijgt namelijk een hele rits superkrachten. Zo kan ze vliegen, is ze bovennatuurlijk sterk en heeft ze energie-bescherming. Als kers op de taart adopteert ze het alias Captain Marvel. Het klinkt misschien wat vergezocht, maar laten we eerlijk zijn, realisme staat over het algemeen niet hoog in het vaandel bij superheldenfilms.

Cast

Jude Law

 gaat waarschijnlijk de rol van Dr. Walter Lawson op zich nemen. Naast de Britse acteur is ook Ben Mendelsohn (Bloodline, Rogue One) voor de zoveelste keer gecast als de bad guy. Maakt niet uit, het spel van de Australische acteur is altijd een genot om naar te kijken. Verder keert Samuel L. Jackson terug als S.H.I.E.L.D.-baas Nick Fury.

Party like it’s 1999

Captain Marvel speelt zich overigens niet af ten tijde van de Avengers, maar een kleine 20 jaar eerder, in de jaren 90. Een interessante keuze, omdat een groot deel van je favoriete superhelden toen nog niet bestond.   

Captain Marvel draait vanaf 6 maart 2019 in de bios. Voor de mensen die al iets eerder van Law's berispelijke snoet willen genieten, kunnen over een jaar al van 'm genieten in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Lees verder