The Lion King live action remake Disney Simba

Veronica Superguide logo
The Lion King live action remake Disney Simba

Nieuwe behind the scenes-beelden van The Lion King

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Disney blijft ons lekker maken met nieuwe beelden van de live action remake van The Lion King! Vandaag zie je hoe het er achter de schermen van de film aan toe gaat. Daarbij komen onder meer stemacteurs Seth Rogen en Donald Glover aan het woord.

De stemacteurs van The Lion King aan het woord

In onderstaande featurette zie je niet alleen een aantal nieuwe scènes uit The Lion King, maar ook hoe het er achter de schermen van de film aan toegaat. In deze behind the scenes-fragmenten wordt duidelijk hoe de stemacteurs hun personages tot leven brengen. Daarbij vertellen ze over de film en wat het voor hen betekent een rol gescoord te hebben. Je ziet onder meer Seth Rogan (Pumbaa) en Keegan-Michael Key (Kamari; een van de nieuwe en verbeterde hyena’s) voorbij komen. Uiteraard mogen verder ook Simba (Donald Glover), Nala (Beyoncé) en regisseur Jon Favreau niet ontbreken!

The Lion King vanaf 17 juli in de bioscoop

The Lion King draait vanaf 17 juli in de bioscoop. Twijfel je nog of een kaartje voor deze live action remake je zuurverdiende centen waard is? Misschien doet het je deugd te horen dat Favreau ons eerder al beloofde dat zijn versie van The Lion King geen shot-voor-shot remake van de originele Disney-klassieker wordt. Gelukkig sneuvelen echter ook niet alle iconische scènes! We lieten je twee weken geleden bijvoorbeeld al wegzwijmelen bij Beyoncé en Donald Glover, die Can You Feel The Love Tonight ten gehore brachten.

Lees verder