Sitcom Friends met o.a. Jennifer Aniston, Courtney Cox en David Schwimmer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sitcom Friends met o.a. Jennifer Aniston, Courtney Cox en David Schwimmer

Eerste beelden Friends-reünie; releasedatum bekend

|
|

Laatste update:

Hoera! Eindelijk zien we meer van die laaaaangverwachte Friends-reünie. We hebben namelijk een teaser trailer voor je, die ook meteen de releasedatum van de speciale aflevering onthult.

Dit is wanneer de Friends-reünie te zien is

Al vanaf eind 2019 wachten fans met smart op de Friends-reünie. Keer op keer stelden de makers de opnames echter uit vanwege het coronavirus... We waren even bang dat van uitstel uiteindelijk afstel zou komen, maar onze zorgen blijken onterecht te zijn. De speciale uitzending heeft vandaag namelijk eindelijk een releasedatum gekregen. Zit je er klaar voor? De Friends Reunion is vanaf 27 mei te zien op HBO Max.

Eerste beelden speciale Friends-uitzending

De releasedatum van de Friends-reünie werd onthuld via onderstaande teaser trailer. Jammer genoeg zien we weinig van de cast – behalve hun ruggen dan. Van de beelden moeten we het dus niet hebben…. Dat betekent echter niet dat we niet uitkijken naar de reünie! Al is het alleen maar omdat we naast de vaste castleden ook nog heel veel andere celebs zien langskomen. We noemen: David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga en Kit Harington. Ook Tom Selleck en Reese Witherspoon maken hun opwachting.

Friends bij Ellen DeGeneres?

Zoals gezegd is de Friends Reunion vanaf 27 mei te zien op HBO Max. We hopen je snel te kunnen vertellen hoe/wat/waar je de aflevering in Nederland kan bewonderen. Misschien krijgen we dan ook eindelijk meer duidelijkheid over de invulling van de reünie. Stiekem hopen we namelijk toch op meer dan 'slechts' een interview met Ellen DeGeneres… De castleden krijgen er in ieder geval genoeg voor betaald!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder