Bedenker La Casa de Papel maakt nieuwe actieserie voor Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bedenker La Casa de Papel maakt nieuwe actieserie voor Netflix

Bedenker La Casa de Papel maakt nieuwe actieserie voor Netflix

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel: bedenker Alex Pina is al bezig met zijn volgende Netflix-kraker!

Slimme zet

Gisteren werd bekend dat Alex Pina een exclusieve deal heeft getekend met Netflix. Een slimme zet van de streaming-gigant, want zijn serie La Casa de Papel is de populairste niet-Engelstalige reeks op de streamingdienst. De afspraak houdt in dat schrijver en producer Pina alleen nog maar series en projecten voor Netflix zal maken. Naast het derde seizoen van La Casa de Papel, gaat de Spanjaard dan ook een gloednieuwe actieserie maken voor de streamingdienst!

Droom

Pina's volgende serie heeft als titel Sky Rojo meegekregen. Over het verhaal is nog niets bekend, maar we weten wel dat het een actiedrama is met vrouwen in de hoofdrol. De opnames van Sky Rojo zullen volgend jaar van start gaan! Alex Pina kijkt alvast uit naar de samenwerking: “Voor mij is werken met Netflix een droom die uitkomt! Series zijn belangrijker dan ooit en het feit dat je iedere uithoek van de wereld kunt bereiken via Netflix is de droom van iedere creatieveling.”

Naast alle toekomstige projecten, is er zoals gezegd nog het derde seizoen van La Casa de Papel. Volgens de geruchten zouden de nieuwe afleveringen al dit najaar op Netflix te zien zijn. Misschien is dat iets te mooi om waar te zijn, want de officiële partijen houden vol dat het nieuwe seizoen pas volgend jaar in première gaat.

Lees verder