• Nieuws

¡Caramba! La Casa De Papel gaat verder!

¡Caramba! La Casa De Papel gaat verder!

We kunnen ‘heb je La Casa De Papel al gezien?’ niet meer horen, maar het einde is nog niet in zicht! Netflix heeft bekendgemaakt met een derde deel te komen! Een groot deel van de cast keert terug voor hun rol.

In de spannende misdaadserie probeert een groep criminelen, onder leiding van El Profesor, de perfecte kraak te plegen. Ze doen een inval bij de Nationale Munt om miljarden aan ontraceerbaar geld te drukken. Het probleem is wel dat het drukken erg lang duurt, en er onverwacht mensen in de Munt aanwezig zijn. Het team krijgt te maken met elitetroepen van de regering, en probeert de publieke opinie zó te draaien dat ze alsnog kunnen ontsnappen.

Casa De Wat?

La Casa De Papel werd in 2017 uitgezonden door de Spaanse zender Antena 3. De serie was daar geen doorslaand succes, met gemiddeld 2 miljoen kijkers. La Casa De Papel bestond uit twee seizoenshelften en telde negen afleveringen van ongeveer 70 minuten.

De serie kreeg echter een tweede leven toen hij werd opgepikt door Netflix, dat de delen iets inkortte tot een meer behapbare 40-50 minuten, waardoor de teller op vijftien afleveringen kwam.

Bericht wordt geladen...

Eerder deze week maakte Netflix bekend dat La Casa De Papel de meest gestreamde niet-engelstalige serie ooit is op Netflix. Indrukwekkend, temeer omdat de spannende serie pas eind 2017 op het platform verscheen!

Het derde seizoen La Casa De Papel is in 2019 exclusief te zien op Netflix.