Overvallers onder vuur in tweede seizoen La Casa de Papel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Overvallers onder vuur in tweede seizoen La Casa de Papel

Overvallers onder vuur in tweede seizoen La Casa de Papel

|
|

Laatste update:

Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Wij vertellen waarom je deze zinderende actiethriller niet mag missen!

Bankbiljetten

Fans van de betere actieseries kunnen dit weekend hun hart ophalen bij de Spaanse Netflix Original La Casa de Papel. Hierin plant een crimineel meesterbrein, bijgenaamd El Professor, een gewaagde overval op de Koninklijke Munt van Spanje. Het doel is om 2,4 miljoen euro aan bankbiljetten te drukken. Hiervoor stelt hij een team samen van gespecialiseerde overvallers. Uiteraard verloopt de uitvoering net wat minder soepel dan gepland: terwijl de politie het instituut heeft omsingeld, lopen de spanningen tussen de overvallers steeds hoger op. Spoiler: tot overmaat van ramp lijkt El Professor in de trailer van het tweede seizoen in handen te zijn gevallen van de politie!

Bloedstollend

Het duurde even voordat La Casa de Papel zijn weg vond naar het grote publiek, maar dankzij social media en mond-tot-mond-reclame is deze Netflix Original inmiddels uitgegroeid tot een regelrechte hit. Geen wonder, La Casa de Papel is een zinderende actiethriller in de traditie van Ocean's Eleven en Inside Man die de kijker op het puntje van z’n stoel houdt. Wie eenmaal begint aan deze serie is dan ook al snel verslaafd! De trouwe kijkers kijken er al maanden naar uit en nieuwkomers kunnen na het bloedstollende eerste seizoen meteen doorpakken met het vervolg. Win-win!

Beide seizoenen van La Casa de Papel zijn nu te zien op Netflix!

Lees verder