Bedenker 13 Reasons Why onthult plannen derde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bedenker 13 Reasons Why onthult plannen derde seizoen

Bedenker 13 Reasons Why onthult plannen derde seizoen

|
|

Laatste update:

Onlangs werd bekend dat Katherine Langford afscheid neemt van 13 Reasons Why. Desondanks heeft schrijver en bedenker Brian Yorkey al plannen voor een derde seizoen.

Hit

Vorige maand ging het tweede seizoen van 13 Reasons Why in première bij Netflix. En ook dit was een enorme hit: alleen al in de eerste drie dagen na de release keken niet minder dan zes miljoen mensen na de eerste afleveringen. Hoewel Netflix officieel nog geen derde seizoen heeft aangekondigd, is het goed voor te stellen dat de streamingdienst het op zijn minst overweegt. Brian Yorkey, schrijver en bedenker van de razend populaire dramaserie, heeft al een idee hoe dat derde seizoen er uit moet zien!

Verdriet

In een panelgesprek onthulde Yorkey: “Of 13 Reasons Why nu doorgaat op Netflix of alleen in de harten van fans, wat er gebeurde met Hannah zal altijd de kern zijn van het verhaal. De rest van het verhaal gaat over jonge mensen die moeten leren omgaan met hun verdriet en problemen. En bovenal moeten leren hoe ze voor elkaar zullen zorgen.”

Afscheid

Makkelijker gezegd dan gedaan, want Katherine Langford, die de rol van Hannah speelt, maakte onlangs bekend dat ze afscheid neemt van de serie. Wat haar betreft heeft ze alles uit de rol gehaald wat erin zit. Met tranen in haar ogen vertelde Langford: “Ik denk dat 13 Reasons Why altijd een rol zal spelen in mijn leven. Het was mijn eerste baantje als actrice.” Langford is dan ook niet van plan haar fans vaarwel te zeggen: “Ik zal contact blijven houden met mijn fans via de sociale media waar ik kan.”

Lees verder