Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens
BN'ersTalkshowBoer zoekt VrouwOphef

Beau valt uit: 'Yvon Jaspers is gewoon een pooier'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Beau van Erven Dorens schoof gisteren in zijn talkshow totaal niet onder stoelen of banken dat-ie een grafhekel heeft aan Boer zoekt Vrouw. De talkshowhost vindt het programma "ranzig" en maakt presentatrice Yvon Jaspers uit voor een - houd je vast - "pooier"...

Beau, die zijn kijkers ook al liet schrikken met andere... gekke uitspraken, ging even helemaal los toen het over Boer zoekt Vrouw ging. "Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?"

Beau vs. Yvon Jaspers

"Nou, nou, nou", reageerde tafelgast Marc-Marie Huijbregts, een enorme BzV-fan én een goede vriend van Yvon Jaspers. "Het is toch gewoon zo?", probeerde Beau nog een keer. Marc-Marie: “Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier.” Een matchmaker? Nou, nee, volgens Beau niet: "Nou ja, dat is gewoon zeg maar een hippe pooier. Nee, maar echt." Nee, echt niet, hield Marc-Marie vol. "Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven."

Marc-Marie Huijbregts Beau

'Ranzig'

De talkshowhost vindt het grootste kijkcijferkanon van dit moment maar een ranzig gebeuren. "Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.

 

"Ja, zoals jij het zegt is het ranzig, maar alles is ranzig zoals jij het zegt!", vuurt de cabaretier terug, waarna het studiopubliek begon te lachen. "Het gaat er juist om dat mensen schrijven op een boer of boerin en die voelen een connectie. Die komen dan en dan vinden ze soms de liefde van hun leven, Beau. Er zijn allemaal huwelijken en kinderen uitgekomen."

Boer zoekt Vrouw 2022

Voor bijna iedereen behalve Beau is komende zondag dus wél een heel belangrijk tv-moment: dan ontvangt Yvon de boeren van dit seizoen maanden na de opnames. Zijn hoteldebotel-Maud en Evert nog samen? Is het toch nog niets geworden tussen Janine en Sander? En heeft Wendy Rob ein-de-lijk uit zijn liefdeslijden verlost

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder