Beau van Erven Dorens in talkshow Beau, foto: William Rutten

Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in talkshow Beau, foto: William Rutten

Beau over kwakkelende talkshow: 'dat gaat echt goed komen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Talkshow Beau op RTL 4 scoort tot nu toe niet echt de pannen van het dak. De kijkcijfers schommelen hevig op en neer, maar willen maar niet stabiliseren. Wat vindt Beau er nu eigenlijk zelf van? 

In een interview met het AD, ter promotie van zijn nieuwe daklozenprogramma De Sleutel, zegt de presentator dat hij vertrouwen blijft houden in zijn praatprogramma. "Geloof me, dat gaat echt goed komen." 

Beau op RTL 4

De interviewer confronteert hem met de slechte kijkcijfers van Beau. Eén week zat hij zelfs onder de 300.000 kijkers. "245.000, maar toen zaten we tegenover het Televizier Ring-gala." Hoe komt het toch dat de normaal zo goed bekeken presentator niet weet te scoren met een dagelijkse show? "De kijker moet ons nog even ontdekken", denkt Beau. "Een moeilijk proces. Maar soms heb je de mazzel en kijken er, zoals vrijdag, 930.000."

Kijkcijfers 

Beau denk dat het programma heeft 'gewonnen aan dynamiek' sinds hij zijn bankje inruilde voor een traditionele talkshowtafel. Maar... "Natuurlijk word ik ook wakker met de kijkcijfers." Toch laat hij de moed niet zakken. "Ik laat me er niet door raken. Daarvoor heb ik te vaak met dat bijltje gehakt. Ik kijk liever naar de show zelf. Die wordt steeds leuker en beter."

Beau is elke avond om 22:30 te zien op RTL 4. De Sleutel start vanavond en is voortaan wekelijks  om 21:30 te zien!

Lees verder