‘Beau van Erven Dorens laat zich makkelijk opnaaien door Wilfred Genee’

Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee hebben bonje. De vete begon al lang geleden, maar is de afgelopen tijd opnieuw opgelaaid. “Ze hebben elkaar nooit gemogen.”

wilfred genee beau van erven dorens
© Brunopress

Beau van Erven Dorens staat met zijn talkshow natuurlijk tegenover Vandaag Inside. Beau vertelde laatst de mannen hun succes te gunnen, alhoewel hij overduidelijk geen fan is van Wilfred Genee: "Wilfred Genee is een van de verschrikkelijkste mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed.Wilfred reageerde bij Vandaag Inside cynisch op die uithaal van Beau: “O, jee. Ik was helemaal van slag toen ik het las. Ja, nee, dat is keihard voor mij.

'Bij Beau is het elke keer raak'

Je ziet het: de liefde zit bij beide mannen niet diep… Dat weet ook Rob Goossens, die aanschoof bij RTL Boulevard. “Ze hebben elkaar nooit gemogen. (…) Vanaf 2015 was het hek van de dam. Toen heeft Wilfred Beau in zijn radioprogramma op BNR gehad. Hij kondigde hem toen aan met ’12 ambachten, 13 ongelukken’, wat Beau niet zo leuk vond. Vanaf dat moment laat Beau zich ook wel heel makkelijk door Wilfred opnaaien. En we weten: Wilfred is een pyromaan, als hij denkt: ik kan fikkie stoken, dan haalt-ie zijn lucifers uit zijn zak. En bij Beau is het dus elke keer raak.

'Puntje voor Wilfred'

Rob denkt dat Beau het wat betreft kijkcijfers niet zal winnen van Vandaag Inside: “Als Beau er een schepje bij op doet, doet Johan Derksen er nog vijf bovenop.” En ook moreel gezien komt Beau volgens Rob niet als winnaar uit de bus: “Degene die zich laat opnaaien, heeft verloren, dus in dat opzicht zou ik zeggen: ‘Puntje voor Wilfred.’

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur RTL 4.