Wilfred Genee reageert cynisch op uithaal Beau van Erven Dorens: ‘Dat is keihard voor mij’

We kunnen het niet onder stoelen of banken steken dat er in medialand weleens een rel of ruzie voorkomt. Zo zijn er de afgelopen jaren al de nodige voorbijgekomen. Waar Beau van Erven Dorens eerder deze week in RTL Boulevard al uithaalde naar Wilfred Genee, heeft nu ook Wilfred zijn zegje gedaan en lijkt de bonje te zijn begonnen.

Wilfred Genee
© Brunopress/Patrick van Emst

De twee hadden met wat sneren heen en weer in de afgelopen jaren nou nooit echt een goede relatie, maar er leek de laatste tijd geen wolkje aan de lucht . Met de uithalen van de heren deze week lijkt de ruzie toch wedergekeerd.

In De Wandelgangen

In de rubriek In De Wandelgangen van Vandaag Inside vraagt Merel Ek Wilfred naar de uithaal van Beau. “O, jee. Ik was helemaal van slag toen ik het las. Ja, nee, dat is keihard voor mij”, grapt hij. “Beau heeft een heel andere stijl dan ik die heb. Als je Beau hier aan tafel zet, denk ik dat je een ander programma krijgt. Iedereen heeft een andere stijl en ik vind het prima”, aldus Wilfred.

Cynisch

Aan Wilfred wordt gevraagd wat hij nou van Beau vindt, waar hij met een licht cynische toon op reageert. “Ik vind het een aardige collega, Beau. Ik heb geen enkele moeite met hem. Ik moet er erg om lachen altijd. We hebben een iets andere stijl. Je moet altijd doen waar je goed in bent en wat voor je werkt.’’, aldus Wilfred. Zo plaatst hij de interviews van Beau in een bepaald rijtje. ‘’Ik kan dat niet, middle-of-the-road-interviews houden. Dat lukt mij gewoon echt niet. ik vind het echt heel knap van mensen die dat kunnen. Die gaan zitten en die stellen de vragen die je aan ziet komen. En dan loopt het interview wel, maar er gebeurt nooit zoveel, denk ik dan.’’