Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau woest weggelopen bij Wilfred Genee om ‘lage kijkcijfers’

|
|

Laatste update:

Beau van Erven Dorens is zondagavond woedend weggelopen bij Café Hendriks & Genee, aldus Wilfred zelf. De talkshowmaker werd daarin stevig aan de tand gevoeld over zijn matige kijkcijfers en dat schoot hem helemaal in het verkeerde keelgat. “Hij is gelijk in de auto gestapt. Hij gooide zijn microfoontje af en liep zo weg.”

Wilfred Genee vs Beau van Erven Dorens

Wilfred Genee legt de hele ruzie uit tijdens zijn radio-uitzending op Veronica, inclusief fragmenten die je hieronder kan bekijken. Het schuren begon al toen Beau ontkende dat hij wil stoppen met zijn gelijknamige talkshow op RTL 4. Ook lieten Hendriks en Genee vallen dat hij de presentatie van Linda de Mol overneemt voor kennisquiz Weet Ik Veel?! Beau lijkt dat in het fragment toe te geven!

‘Kijkcijfers waardoor Humberto Tan moest stoppen’

Daarmee was de stemming verpest maar Wilfred Genee begon ook over de teleurstellende kijkcijfers van Beau. “Het zijn een beetje de cijfers waar Humberto destijds mee stopte, zeg maar. Waarom Humberto weg moest, toch?”

Toen werd Beau ook vals: “O, dat zou ik niet eens weten. Dat heb jij natuurlijk weer uitgezocht. Ik vind het trouwens wel gek dat jij iets over kijkcijfers zegt, Wilfred.” Ouch! Café Hendriks & Genee heeft ook extreem slechte kijkcijfers.

‘Programma verfrommeld tot onbelangrijke hoogtes’

Vanaf januari neemt Eva Jinek het over van Beau met haar eigen talkshow. Hoewel van Erven Dorens terug wil keren achter de praattafel, verwacht hij wel dat Jinek veel hogere kijkcijfers gaat halen. Wilfred Genee ging nog even door op de matige kijkcijfers waarna Beau Café Hendriks & Genee maar ging bekritiseren.

“Jij hebt zelf dit programma verfrommeld hier tot werkelijk echt onbelangrijke hoogtes. Dan moet je toch niet mij aan gaan pakken?”

Geen knuffel van Beau

Yikes! Wilfred Genee probeert Beau voor de grap een knuffel te geven op het eind, maar hij werd door hem weggedrukt. De presentator scoort misschien matig met zijn talkshow, De Sleutel doet het erg goed en bracht Beau recent nog aan het huilen van verdriet.

Lees verder