Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau krijgt eigen zondagshow, Eva vanaf januari terug met Jinek

|
|

Laatste update:

Vanaf 4 januari is de late avond weer voor Eva Jinek. Zij keert dan terug met haar talkshow Jinek. Je hoeft vervanger Beau van Erven Dorens echter niet lang te missen. Hij gaat namelijk een nieuwe zondagavondshow maken voor RTL 4!

Beau met zondagshow RTL Exclusief

RTL laat weten dat Beau van Erven Dorens een gloednieuw zondagavondprogramma gaat maken voor RTL 4. Het programma gaat RTL Exclusief heten en is vanaf 3 januari te zien. Beau blikt in RTL Exclusief met “hoofdrolspelers uit het nieuws” terug op de week. Hoe dat er precies uit gaat zien, weten we helaas nog niet. Meer informatie volgt op een later moment, aldus RTL Boulevard. Naar verluidt zullen er echter (met grote regelmaat?) comedians aanschuiven bij Beau.

Win Watch Dogs Legion voor PS5 of een console naar keuze!

Jinek vanaf 4 januari terug op tv

Uiteraard is Beau op dit moment nog elke weekdag te zien met zijn eigen talkshow. Geniet nog maar even van het spraakmakende programma, want Eva Jinek komt alweer bijna terug van vakantie: Jinek is vanaf 4 januari weer dagelijks te zien op tv. Dat Beau zijn eigen show op zondag krijgt, betekent trouwens niet dat hij niet ook Eva’s trouwe vervanger blijft!

Beau versus Jinek

We praten met grote regelmaat even na over Beau. Zo lieten we je eerder al zien dat de presentator besloot desinfectiemiddel te drinken en in een ijsbad te gaan zitten. Maar goed, stiekem kijken we ook wel weer uit naar de terugkeer van Eva. Jinek is namelijk eveneens goed voor heel wat ophef!

Lees verder