Watch Dogs Legion

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Watch Dogs Legion

Winnen: Watch Dogs Legion voor PS5, Xbox Series X of andere console

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Watch Dogs Legion is nu uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One en de PC. En wij mogen van Ubisoft een exemplaar van dit meesterlijke hackeravontuur weggeven aan onze lezers! Lees hier wat je moet doen en profiteer gelijk van exclusieve korting!

Sluit je aan bij DedSec en bevrijd Londen van de militaire privé-organisatie Albion! Lijf Londenaren in bij je verzetsgroep en maak gebruik van hun unieke vaardigheden. Zo kun je als een slimme hacker Albion basissen infiltreren via hun technologie. Of je kan als een politieagent jezelf naar binnen babbelen. En natuurlijk zal niemand een lief oud vrouwtje verdacht vinden… totdat ze de taser uit haar handtas tevoorschijn haalt en het te laat is.

Elke missie in Watch Dogs Legion kan je op tientallen manieren spelen en dat maakt het een van de meest unieke open wereld-games van het jaar!

Maak kans op Watch Dogs Legion

Reageer onder de Facebook-post en je maakt meteen kans om Watch Dogs Legion te winnen, voor het systeem van jouw keuze!

Watch Dogs Legion voor PS5 en andere consoles

Watch Dogs Legion is nu al uit voor de next-gen consoles: PlayStation 5 en Xbox Series X | S. De game is ook verkrijgbaar voor de PS4, Xbox One en PC en je kan geheel gratis upgraden naar de next-gen console versie van de game.

Watch Dogs Legion korting in de Ubisoft Store

We hebben nog meer goed nieuws: alle Superguide-lezers krijgen sowieso 10% korting op Watch Dogs Legion in de Ubisoft Store!

Bestel Watch Dogs Legion hier en voer de code VERONICA10 in.

Exclusieve voordelen in de Ubisoft Store

Je verwacht het al met zo’n naam maar de Ubisoft Store is echt dé plek waar je je Ubisoft-games en merchandise wil kopen. Niet alleen hebben ze diverse exclusieve goodies en special editions leverbaar, je krijgt altijd 20% korting op je aankoop bij gebruik van 100 Ubisoft Connect Units. De Ubisoft Store biedt ook nog eens exclusieve pre-order bonussen voor hun games en gratis verzending vanaf € 30,-.

Tot 3 december kun je Watch Dogs Legion met 25% Black Friday-korting kopen in de Ubisoft Store!

Lees verder