Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau drinkt desinfectiemiddel, kijkers reageren enorm verdeeld

|
|

Laatste update:

Beau begon zijn nieuwe talkshowseizoen eerdere deze week met een Wim Hof-ijsbad, maar qua, euhm, 'gedurfde' acties ging hij er gisteren dubbel en dwars overheen. Hij nam tot twee keer toe slokken van een desinfectiemiddel en smeerde zijn haar en gezicht ermee in.

De aanleiding? Heleen van Royen zat aan tafel om over haar nieuwe boek te vertellen. Ook vertelde ze geëmotioneerd over de begrafenissen van haar ouders. Om haar een beetje te steunen, want er kwamen wat tranen, besloot Beau om Heleens hand te pakken. "Maar dat mag toch niet", aldus de schrijfster. Nou, je voelt 'm al aankomen...

Beau slurpt desinfectie

Even later, toen Beau met de finalisten van The Masked Singer wilde praten, pakte hij toch nog even zijn momentje. "Heb jij al genoeg eh...", wees hij met een flesje desinfectiemiddel naar Heleen. Vervolgens begonnen de twee met smeren. Oké, en door, zou je denken. Maar nee. Beau begon zijn hele gezicht demonstratief in te smeren, wreef het spul door zijn haar heen en daarna nam hij zelfs tot twee keer toe een slok uit het flesje. Het gezicht van The Masked Singer-panellid Loretta Schrijver, die niet wist wat ze zag, sprak boekdelen! "Nee! Niet doen, gek!", hoorden we haar ook nog roepen.

Beau drinkt desinfectiemiddel, kijkers reageren enorm verdeeld

Beau shockeert

Het is niet voor het eerst dat Beau er op live tv zo'n 'rebelse' actie doorheen gooit, al zijn kijkers nu wel een beetje verdeeld. De een vindt het totaal onverantwoord en gestoord, terwijl de ander haast van de bank af rolt van het lachen, zo blijkt uit een rondgang op twitter. Hieronder een greep uit de reacties.

Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder