Beau Five Days Inside seizoen 2 een feit!

Veronica Superguide logo
Beau Five Days Inside seizoen 2 een feit!

Beau Five Days Inside seizoen 2 een feit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanaf 26 maart is het weer zover: Beau Five Days komt terug met een tweede seizoen bij RTL 4! Na het succes van seizoen 1 kunnen we weer gaan genieten van meer. Samen met Beau wordt de kijker meegenomen naar instellingen die normaal gesproken niet open zijn voor het publiek.

Waar gaat hij allemaal langs? 

Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen. De instellingen die Beau bezoekt zijn onder andere een gevangenis, een bed, bad- en broodinstelling, een revalidatiekliniek, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huisje waar kinderen die ernstig ziek zijn een weekje vakantie kunnen vieren met hun familie. 

Persoonlijke en indringende sfeer

Door maar liefst vijf dagen mee te lopen probeert de presentator erachter te komen hoe het leven in zo’n instelling eraan toe gaat. Overdag filmt hij samen met een cameraploeg, s’ avonds en s’ nachts doet hij zelf het filmwerk. Vooral doordat hij ook een groot deel zelf filmt heeft het programma een zeer persoonlijke benadering en levert dit indringende afleveringen op. 

De prijs gaat naar... 

In 2018 won Beau met dit programma de Gouden Televizier-Ring en ook de Zilveren Televizier-Ster Presentator. Andere bekende programma's van Beau die het goed doen zijn Het Rotterdam Project en 5 Jaar Later.

Lees verder