Ruby Rose als Batwoman

Veronica Superguide logo
Ruby Rose als Batwoman

Batwoman-actrice Ruby Rose ondergaat spoedoperatie na mislukte stunt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze week gaat de superheldenserie Batwoman in première. Maar het had weinig gescheeld of de makers moesten op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeelster!

Schokkend

Het leven van een superheld gaat niet altijd over rozen. Daar kwam Ruby Rose ook achter op de set van Batwoman, de nieuwste Arrowverse-serie van hitzender The CW. De 33-jarige actrice die de titelrol speelt brak bijna haar rug bij een mislukte stunt. Twee ruggenwervelschijven verschoven daarbij, waardoor ze het gevoel in haar armen kwijtraakte. Kort daarop belandde Rose op de operatietafel. Op Instagram deelde ze de schokkende beelden van de ingreep!

Handdoek

De keuze om de video van haar operatie online te zetten zorgde voor de nodige opgetrokken wenkbrauwen. Maar Rose vond het belangrijk om de ingreep te filmen. “Aan iedereen die vraagt waarom ik dit liet filmen... hebben jullie die Grey's Anatomy-aflevering gezien waarbij ze een handdoek achterlieten in een patiënt? Plus: ik wilde gewoon graag weten wat er gebeurt als we buiten bewustzijn zijn.”

Batwoman gaat op 6 oktober van start in Amerika. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder