Bankplakkers over Solos, Fatherhood en Too Hot to Handle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers over Solos, Fatherhood en Too Hot to Handle

Bankplakkers #25: Too Hot to Handle, Fatherhood en Solos

|
|

Laatste update:

Laat alles maar weer uit je handen vallen want Bankplakkers heeft een nieuwe aflevering! Debby, Steven en Peter bespreken deze week Too Hot to Handle seizoen 2, Fatherhood en Solos. En zeker niet Rick and Morty seizoen 5!

Je leest het goed: Rick and Morty wordt niet besproken deze aflevering en de Bankplakkers leggen aan het begin van de aflevering uit waarom. Als je dus van Rick and Morty houdt en benieuwd bent naar de nieuwe episodes die wekelijks verschijnen op Netflix en hoe geweldig die zijn, moet je vooral niet deze podcast luisteren!

Loki en Solos

Verder hebben Steven, Peter en Debby het over de geaardheid van Loki, want daar deed de God of Mischief een interessante onthulling over in zijn Disney+ serie. Peter was deze week echter te vinden op Amazon Prime Video voor de sciencefiction-serie Solos. Beroemde acteurs zoals Hellen Mirren, Morgan Freeman en Anne Hathaway doen solo acteerprestaties in dystopische settings. Klinkt als een geduchte Black Mirror-concurrent of ziet Peter dat anders?

Too hot to Handle (maar niet voor Debby!)

Debby levert deze week de sexy kijktip met Too Hot to Handle seizoen 2! Of wacht, de botergeile jonge mensen die deelnemen mogen géén seks hebben anders verliezen ze enorme bedragen uit de gezamenlijke prijzenpot? Wat monsterlijk! En waarschijnlijk leuk om te kijken.

Win het weekend van je dromen!

Fatherhood een nieuwe Netflix-hit?

Steven gaat voor de wholesome content en keek Netflix-film Fatherhood, met Kevin Hart in een serieuze rol als single vader. Levert dat een ontroerende film op of een product waar zelfs Hallmark zich voor zou schamen?

Debby en Steven knokken weer tegen Peter in de Geluidskluis en in Bankzaken wordt de luisteraarsvraag over trailers besproken. Spoilen die nou te veel of krijgen de Bankplakkers er geen genoeg van? Wij hebben in ieder geval genoeg gespoild over deze aflevering, je kan hem nu luisteren!

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder