BAM! Drie nieuwe trailers van Black Mirror seizoen 5 afleveringen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BAM! Drie nieuwe trailers van Black Mirror seizoen 5 afleveringen

BAM! Drie nieuwe trailers van Black Mirror seizoen 5 afleveringen

|
|

Laatste update:

Netflix heeft niet een, niet twee, maar wel drie trailers van drie aflevering van Black Mirror seizoen 5 online gezet. De serie is razend populair en je ziet, jawel, Miley Cyrus (The Last Song), Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) langskomen. De nieuwe trailer van Tarantino, de trailers van Black Mirror: We krijgen er helemaal zin in. 

Trailer 1: Rachel, Jack And Ashley, Too

De eerste trailer van de nieuwe afleveringen van Black Mirror gaat over een eenzame tiener die niets liever wil dan continu in contact staan met haar favoriete popster. In deze aflevering spelen Miley Cyrus, Angourie Rice en Madison Davenport. We zien Miley Cyrus met paars haar en een interactieve sprekende gadget die iets in haar kont heeft. Kijk maar. 

Trailer 2: Striking Vipers

De tweede trailer is van Striking Vipers met een uitgebluste relatie en een man die... ja, wat doet hij eigenlijk? Het ziet er niet heel gezond uit. Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff en Ludi Lin star.

Trailer 3: Smithereens

De derde en laatste trailer die nu online staat is getiteld Smithereens. Deze volgt een taxichauffeur en het gaat over de gevaren van een verslaving aan een app. Met onder andere Andrew Scott, Damson Idris en Topher Grace. 

Zwaar kijkwaardig

Black Mirror is een retegoeie serie met fantastisch uitgewerkte aflevering die allemaal een verhaal op zichzelf zijn. De verhalen draaien allemaal om technologie, in het heden of in de toekomst. Het verdiept zich in de gevaren en donkere kanten van technologische vooruitgang. Voor wie denkt dat dit saaie, zware shows oplevert... Ga kijken en raak compleet verslingerd. 

Lees verder