Rico Verhoeven en Badr Hari

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rico Verhoeven en Badr Hari

Badr Hari krijgt net als rivaal Rico Verhoeven óók eigen programma

|
|

Laatste update:

Videoland komt met een driedelige docu-serie rond kickbokser Badr Hari. Net als bij zijn rivaal Rico Verhoeven krijgen we ook in dit programma te zien hoe hij zich voorbereidt op hun epische rematch

Veronica gaat de titanenstrijd - het gevecht van de eeuw - live uitzenden op 21 december. Tot die tijd kun je alvast aan de voorpret beginnen. Rico's gelijknamige reallifesoap ging vorige week van start op SBS6 en nu komt Videoland met een heuse Badr-docu-serie! 

Badr Hari op Videoland

Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgde Badr tijdens zijn intense voorbereiding op het duel met Rico. De eerste aflevering zoomt in op de persoonlijkheid van 'The Golden Boy' en in aflevering 2 zie je wat Badr allemaal moet doen om in fysieke shape te blijven.  

The Golden Boy

"De driedelige serie zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding, maar geeft daarnaast een persoonlijke inkijk in het leven van The Golden Boy", zo beschrijft Videoland. Overigens zie je in het derde deel, dat wat later uitkomt, ook de nasleep van het gevecht met Rico. 

Badr Hari krijgt net als rivaal Rico Verhoeven óók eigen programma
Aflevering 1 en 2 staan zaterdag 14 december op Videoland. Aflevering 3 volgt op zaterdag 28 december. Het duel tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is op 21 december vanaf 20.00 uur live te zien bij Veronica.

Lees verder