De Bachelorette-Jordy heeft spijt: ‘Niet mijn intentie Gaby te kwetsen’

Door Alie Sierkstra
Jordy in De Bachelorette

Ondanks dat het er in de laatste aflevering van De Bachelorette op leek dat er tóch nog een mooie toekomst voor Gaby Blaaser en Jordy Jahmal in het verschiet lag, is die date er uiteindelijk nooit van gekomen… Wat heet: Jordy deelde na afloop van de datingshow een paar flinke sneren uit richting Gaby! En daar heeft-ie best wel een beetje spijt van…

"Gaby ging er redelijk aan onderdoor"

Jordy Jahmal had het na afloop van De Bachelorette he-le-maal gehad met Gaby Blaaser! Hij gaf haar de middelvinger en sprak bijvoorbeeld over de ‘grote Gaby-show’… En daar heeft Jordy inmiddels best wel spijt van, zo vertelt hij aan Grazia: "Ik heb haar nog een keer gesproken, en zij ging er redelijk aan onderdoor door wat er allemaal gezegd is. Ik heb wel mijn excuses aangeboden, want het is nooit mijn intentie geweest om haar te kwetsen. Dus ja, als ik dat kon terugdraaien, zou ik dat doen."

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

De Bachelorette maakt plaats voor Prince Charming

Gelukkig kijkt Jordy over het algemeen wel positief terug op zijn deelname aan De Bachelorette: “Ik vond het een ervaring die ik voor geen goud had willen missen.” Ook wij hebben enorm genoten van de datingshow! Zodoende waren we vorige maand blij te mogen onthullen dat RTL met een gay-spin-off komt: Prince Charming! In deze datingshow draait het allemaal om de 29-jarige Limburger Marvin en de tien mannen die in Sicilië om zijn hart strijden.

Prince Charming is vanaf woensdag 16 december exclusief te zien bij Videoland.