Fabrizio in de Bachelor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio in de Bachelor
BN'ers

Cupido schiet tóch nog raak: Bachelor-Fabrizio heeft een nieuwe liefde

|
|

Laatste update:

Als de Bachelor België lukte het Fabrizio wél om vrouwen het bed in te krijgen, maar op de lange termijn had hij minder succes. Nu is het hem buiten de camera's om gelukt om een vrouw te vinden met wie hij een toekomst voor zich ziet.

Verliefd

Fabrizio, bekend geworden als Temptation Island-verleider, maakt zijn nieuwe relatie bekend via Instagram. Dat doet hij met een grappige tekst: "She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole." De naam van zijn nieuwe liefde deelt hij niet, maar waarschijnlijk gaat het om Sanne Pelgrims. De Vlaamse schone komt uit Antwerpen. Haar Instagramprofiel is afgeschermd, maar er staat wel een rode roos in haar bio. Een verwijzing naar Bachelor Fabrizio?

Bachelor-avontuur

Eerder probeerde Fabrizio de liefde te vinden in de Bachelor België. Er werd flink veel gezoend en Fabrizio beweerde zelfs dat hij met alles dreamdates naar bed is geweest. Al ontkent de Nederlandse Sanne dat ze seks heeft gehad met de realityster, verwarrend! Aan het eind van de serie gaf Fabrizio zijn laatste roos aan Madieke, maar de relatie hield niet lang stand.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder