Fabrizio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio
De Bachelor

Bachelor-Fabrizio doet afstand van lange lokken

|
|

Laatste update:

Als De Bachelor van België maakte Fabrizio Tzinaridis furore met zijn lange lokken. Maar nu dat avontuur is afgerond, is het tijd voor een nieuwe look. De Vlaamse spierbundel knipt zijn lange lokken af - mét een doel. 

Nieuwe look

Het grote publiek leerde Fabrizio kennen met een kort kapsel in Temptation Island. Sindsdien is er veel veranderd: hij groeide uit tot influencer en dit jaar was hij weer terug op de buis met De Bachelor België. Én de realityster heeft al heel lang geen kort kapsel meer.

Wilde lokken

Tot nu. Fabrizio heeft de schaar in zijn lange lokken laten zetten. "Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken", zegt Fabrizio. Dat doet hij niet zomaar. Zijn lange haar doneert hij aan een goed doel dat zich inzet voor borstkanker. Het is een gebaar naar zijn overleden oma. "Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker", laat Fabrizio weten. "Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou, I guess."

Mooi doel

De realityster krijgt positieve reacties op zijn nieuwe look. "Wow wat een verschil. Staat je goed. En voor zo'n mooi doel", schrijft een fan. "Wat super dat je dit doet en wat staat je nieuwe kapsel mooi", reageert een ander.

De Bachelor-avontuur

Fabrizio's liefdesavontuur in De Bachelor is helaas op niks uitgelopen. Met winnares Madieke heeft hij het niet lang uitgehouden. De Nederlandse Sanne onthulde onlangs dat ze helemaal nooit het bed heeft gedeeld met Fabrizio, in tegenstelling tot hoe het in het programma overkwam.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder