• Nieuws

Auw! Maxime verbrandt haar hoofd in Chateau Meiland

Chateau Meiland

Als Maxime Meiland haar haar blondeert, botsen Erica en Martien Meiland flink! Waar Erica vindt dat haar dochter niet moet zeuren over de jeuk, grijpt Martien in!

Terwijl Maxime zit te piepen dat de peroxide prikt en brandt, zegt Erica dat haar dochter niet zo moet zeuren. “Hou eens op, joh! Met dat slappe gedoe." Volgens Erica moet je niet bang zijn voor brandwonden als je je haar wilt blonderen. Maxime schrikt: “Brandwonden? Kan dat? Papa, haal het eraf!”

Martien wil geen vlek op z’n stoel

Als een echte vader helpt Martien zijn dochter snel uit de brand, maar… hij is wel een beetje bang voor zijn meubilair. “Kijk wel uit voor mijn stoel, want ik wil geen vlekken op m’n stoel. Blijven zitten!”

Chateau Meiland in de herhaling

Hoe het afloopt zie je vanavond in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Inmiddels is bekend dat de familie een nieuwe villa heeft gekocht in Noordwijk. Daarmee komen de paradijsvogels naast Eva Jinek te wonen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Vandaag maakte SBS6 trouwens bekend dat Chateau Meiland deze zomer elke dag te zien is tussen 19:30 en 20:30 uur. De hele reeks rond Martien, Erica, Maxime en de rest wordt vanaf 14 juni herhaald.

Chateau Meiland zie je elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:25 uur.