Kendra heeft heel wat te stellen met de terror-tweeling in Au Pairs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kendra heeft heel wat te stellen met de terror-tweeling in Au Pairs

Au Pairs: kijkers geschokt door terror-tweeling

|
|

Laatste update:

Op NPO3 startte het tweede seizoen van Au Pairs, waarin tieners naar Italië vertrekken om de taal te leren én als nanny te werken. Kendra kwam terecht bij een terrortweeling en vertelde erover bij Humberto.

De eerste aflevering van Au Pairs leek een soort Ik Vertrek maar dan met naïeve jongeren die in het buitenland op kinderen passen. Kendra kwam terecht in een Romeins gezin waar een tweeling het interieur, het levensgeluk van hun ouders én au pairs sloopten!

Au Pairs: kijkers geschokt door terror-tweeling
Au Pairs: kijkers geschokt door terror-tweeling

Kendra ontmoet het gezin pas in de tweede aflevering en vertelde bij Humberto aan tafel over het vervolg. De kinderen sloegen haar, prikten met vorken en gooiden speelgoed dwars door de tv! De ouders zeiden er niets van: die waren mogelijk dat zíj eventjes niet gemolesteerd werden.

Italiaanse terreur-tweeling

Over de eerste dagen als au pair en de ontmoeting met het gastgezin zei Kendra het volgende. “Ik weet niet wat het is! Die ouders waren zó overspannen, wallen tot hun knieën, ze waren broodmager en aten ook bijna niks. Er werd alleen maar geschreeuwd en er was totaal geen interesse in mij.”

Win het weekend van je dromen!

Dat de ouders de wanhoop nabij waren werd al snel nóg duidelijker. Kendra: “Ik keek het net terug en ze zeiden: “ja, de vorige au pair hebben we binnen vijf dagen ontslagen. We hebben al heel veel au pairs gehad! Dat zie ik nu pas, nu het op tv komt. Weet jij veel wat die mensen over je zeggen?”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Heel succesvol leek Kendra niet in dit gezin waar de kinderen elke dag in de lamp hangen. Ze meldde dat ze later in Au Pairs nog bij een ander gezin intrekt.

Au Pairs gaat door!

In de volgende aflevering van Au Pairs barst het geweld tegen de arme Kendra pas écht los. Die zie je op dinsdag 6 juli, vanaf 20:25 uur op NPO3. De aflevering van vanavond, waarin de tweeling als een kwaadaardige donderwolk boven Kendra hangt, kijk je terug op NPO Start.

Lees verder