Alleskunner Arnold Schwarzenegger doet poging als rapper

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is naast bodybuilder, acteur én politicus nu ook nog rapper! In het nummer Pump It Up van de Oostenrijkse zanger Andreas Gabalier rapt de spierbundel over het behalen van doelen. Het doel is in dit geval om de luisteraar te motiveren en te inspireren… Misschien wel om president te worden?

'Hey I'm Arnold Schwarzenegger and listen carefully’

De Daily Mail deed een bijzondere ontdekking. De website spotte namelijk een muziekclip waarin Arnold Schwarzenegger een woordje rapt! Het nummer Pump it Up bezingt de opkomst van Schwarzenegger als bodybuilder tot beroemde Hollywoodster. De 71-jarige alleskunner rapt daarom over hard werken en nooit opgeven. Uiteraard mogen zijn iconische Terminator-oneliners ’I’ll be back’ en ’Hasta la vista, baby’ daarbij niet ontbreken.

Topfitte Terminator

In de YouTube-video hierboven zie je Schwarzenegger ijzer vreten in de legendarische Gold’s Gym en rondfietsen door Los Angeles. Ook zie je beelden van de bodybuilder op zijn lichamelijke hoogtepunt! Dat Arnie echter nog steeds topfit is, bewees hij laatst in Zuid-Afrika. Aldaar werd de acteur keihard in zijn rug geschopt terwijl hij handtekeningen aan het uitdelen was aan fans. Gelukkig stond hij zonder kleerscheuren meteen weer op! Meer Schwarzenegger? Houd dan 23 oktober vrij: op die datum gaat Terminator: Dark Fate namelijk in première!