Arnold Schwarzenegger aangevallen in Zuid-Afrika

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arnold Schwarzenegger aangevallen in Zuid-Afrika

Arnold Schwarzenegger aangevallen in Zuid-Afrika

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actie-icoon Arnold Schwarzenegger is tijdens een bezoek aan Zuid-Afrika in zijn rug geschopt terwijl hij handtekeningen aan het uitdelen was aan fans. Een onbekende man kwam ineens aanrennen en viel de 71-jarige acteur aan.

De Oostenrijkse eik kwam in Johannesburg de Zuid-Afrikaanse editie van het naar hem vernoemde Body building-festival Arnold Classic bijwonen. Daar mengde hij zich tussen de fans, waarna deze onbekende mafkees zijn kans schoon zag.

Geen reden tot paniek

Ook al ziet het eruit als een lelijke trap, toch verklaarde “Ahnold” op Twitter dat er geen reden is voor ongerustheid: hij had naar eigen zeggen niet eens in de gaten dat hij in zijn rug getrapt werd, en dacht dat het publiek aan het dringen was: “Ik zag pas dat ik in mijn rug getrapt werd toen ik de video zag. Ik ben vooral blij dat die idioot mijn Snapchat niet heeft onderbroken”, aldus de altijd laconieke acteur in een reactie.

De organisatie van de Zuid-Afrikaanse Arnold Classic heeft inmiddels laten weten dat deze gestoorde fan bij de politie bekend was, omdat hij al vaker dit soort dingen geflikt heeft. De beweegredenen van de gestoorde aanvaller zijn niet bekend. Wellicht had hij net Terminator Genisys gekeken, want een andere reden om zo boos te worden op deze actieheld kunnen we ons immers moeilijk voorstellen. Later dit jaar gaat Arnold deze misser trouwens goed maken met de reboot Terminator: Dark Fate, die de vieze smaak van deze Terminator-film uit 2015 moet wegspoelen.

Lees verder