arno kantelberg wie is de mol widm 2022 rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
arno kantelberg wie is de mol widm 2022 rtl boulevard

Arno Kantelberg ‘emotioneel’ door WIDM-vertrek: ‘Verbroken relatie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gisteravond moest de vierde afvaller in Wie is de Mol? zijn koffers pakken. Het ging om Arno Kantelberg, die in RTL Boulevard terugblikt op zijn vertrek: “Ik was ook best wel geëmotioneerd.

'Je meisje heeft het net uitgemaakt'

Het deelnemersveld in Wie is de Mol? (WIDM) is inmiddels flink uitgedund! Gisteravond viel het doek voor de vierde kandidaat: Arno Kantelberg. Hij vertelt in RTL Boulevard over zijn onverwachte vertrek: “Ik was redelijk zeker van mijn zaak. Ik dacht: ik doe het gewoon, die jokers houd ik achter. Achteroverleunend naar de finale.” Jammer genoeg had de enorm verdachte Arno het dus bij het verkeerde eind... en dat doet pijn: “Het is helemaal niet leuk om het terug te zien. Ik was ook best wel geëmotioneerd.” Arno vergelijkt het met een verbroken relatie: “Je meisje heeft het net uitgemaakt en heeft een nieuwe verkering. En met die nieuwe verkering gaat ze op vakantie.”  

WIDM-afvallers blijven in Albanië

Arno sloot zich na zijn vertrek aan bij eerdere afvallers: Suzanne Kleman, Glen Faria en Welmoed Sijtsma. Gelukkig mocht het viertal nog een poosje in Albanië blijven, in afwachting van het gemaskerde bal aan het einde van het seizoen. Suzanne vertelt dat het feit dat de afvallers bij elkaar bleven soms wel lastige situaties opleverde. Zo mochten ze natuurlijk niet gespot worden: “Als we Nederlanders zagen, moesten we dat meteen vertellen aan de productie.” Gelukkig hebben de afvallers het wel gezellig met elkaar gehad: “Je groeit naar elkaar toe”, vertelt Welmoed. Arno beaamt dat door te vertellen dat het “een dolle boel” in het afvallershotel werd.

Veronica Superguide speurt samen met kijkers volop mee tijdens Wie is de Mol? 2022 en bundelt in dit overzicht de allerbeste hints.

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder