Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan in Iron Mask 2020

Veronica Superguide logo
Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan in Iron Mask 2020

Arnold Schwarzenegger vs. Jackie Chan in krankzinnige Iron Mask-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel Jackie Chan en Arnold Schwarzenegger in de jaren 80 en 90 menig videorek wisten te vullen, duurde het tot 2004 voordat zij samen in één film te zien waren. Helaas ging het toen om de weinig memorabele avonturenfilm Around the World in 80 Days. Met Iron Mask komt het nu eindelijk tot een rematch tussen Arnie en Jackie. En afgaande op de prettig gestoorde trailer krijgen de fans exact waar ze op hopen!

Talisman

Hoewel de liefhebbers Iron Mask waarschijnlijk niet zullen kijken vanwege het verhaal, doen we toch een poging: Arnold Schwarzenegger speelt een maniakale schurk genaamd James Hook. De enige die hem mogelijk kan stoppen is de Master (Jackie Chan, duh). Deze is namelijk in het bezit van een talisman waarmee hij een gigantische draak kan oproepen. Kortom, zet die Oscar maar vast klaar...

Rutger Hauer

Iron Mask is een coproductie van het Verenigd Koninkrijk, Rusland en China. In sommige delen van de wereld is de film dan ook al te zien geweest. Kleine smet op de feestvreugde is dat de rollen van Chan en Schwarzenegger naar verluidt kleiner zijn dan de trailer doet geloven. Maar wat kan ons het bommen? Iron Mask ziet er uit als een instant-culthit en als kers op de taart is het ook nog eens een van de laatste films met de vorig jaar overleden Rutger Hauer!

Iron Mask verschijnt in november op VOD, dvd, en blu-ray.

Lees verder